Resultaten voor 3d

3D-printers.
3D-printen is een groeiend en innovatief vakgebied en door 3D te printen, kunt u de digitalisering tot leven brengen. Conrad ondersteunt deze ontwikkeling met de gratis 3D Printing Manual. Een gids die stap-voor-stap aan u uitlegt hoe u 3D-printen gebruikt in de techniek, trainingen of in het onderwijs.
3d
3D-printers Accessoire kopen? Kijk snel! bol.com.
3Dandprint 3D Pen Starterspakket Zwart Inclusief 50 Meter Filament 5 Stencils. Teken in de lucht met deze 3D Pen! Met een 3D Pen van 3Dandprint teken je geweldige 3D tekeningen in de lucht De 3D Pen werkt met filamenten Meer.
pennendrukkerij.nl
3D Ambacht Leren aan Werken in 3D.
Daarnaast heeft hij gewerkt voor met de Blender Foundation om de Blender voor 3D Printing Training DVD te maken. Mark is Team lead Medical Physics Engineers bij de Radiotherapiegroep in Arnhem en weet alles over de toepassingen van 3D technologie in de radiotherapie.
https://www.dymowinkel.nl/producten/dymo-labelwriter.html
3D Conceptual Site Model 3D CSM Tauw.nl.
3D Conceptual Site Model 3D CSM. Bekijk de demo 3D CSM. Een 3D Conceptual Site Model CSM is een schematische weergave van de ondergrondse situatie. Het is een soort Building Information Modeling BIM Building Information Modeling voor de ondergrond: systeemgericht informatiemanagement en visualisatie van ondergrondse objecten zoals boringen, peilbuizen, bodemopbouw, verontreinigingspluimen, funderingen, saneringsmaatregelen, kabels en leidingen.
https://mmcompany.nl/cd-2/
3DMZ Making innovation happen.
3D-geprint gereedschap op maat voor KLM Engine Services. 3D PRINT, 3D SCAN, 3D DESIGN, CONSULTANCY. Sensoren voor recreatiemonitoring. MAKATHON: Smart Solutions voor water natuurbeheer. PROJECT, BLOCKCHAIN, 3D PRINT. IN de BLOCKCHAIN. 3D SCAN, 3D PRINT, IOT, PROJECT. 3D DESIGN, 3D PRINT.
3d
cards 3D Printing Solutions cards3dprinting.com.
Deze Starter toolkit is een toolkit speciaal ontwikkeld voor gebruikers van FDM 3D Printers, waarin. Starterkit filament CRDS1047. 10-pack verschillende kleuren PLA filament van 1 KG voor je FDM 3D Printer. Bestel de Ultimaker S3 en ontvang.: 1x Ultimaker S3 3D printer.
3d
3DPrinters-Store.com De 3D Printer expert van Nederland.
Het nieuwe 3D printen begint hier. De Ultimaker S3 is een dual extrusion FFF 3D printer die fantast. 4.17450, 3.96578, text_tax 3.27750., Leverbaar op bestelling. De Raise3D E2 3D printer is een machine van industriële kwaliteit en een toevoeging aan de markt va.
https://detuinregisseurs.nl/
Badkamer 3D-ontwerptool Grando Keukens.
Ter inspiratie tonen we voorbeelden van alle mogelijkheden op badkamergebied en onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerp van uw droombadkamer. Zelf uw badkamer ontwerpen in 3D! Wilt u liever eerst zelf op uw gemak ideeën opdoen en nadenken over de perfecte indeling, het materiaalgebruik en de sfeer van uw badkamerruimte? Dan heeft Grando speciaal voor u een handig programma. Maak kennis met de Grando ontwerptool: zelf uw badkamer ontwerpen was nog nooit zo leuk.
Home 3D Leerlijn.
Door de jarenlange ervaring van 3D kennispartner, 3D Studio van Pampus, met 3D printen en de kennis van levering aan het onderwijs van kwalitatief goed onderwijsmateriaal Heutink kunnen we een gedegen advies geven over welke printer en welke software goed in het onderwijs gebruikt kunnen worden.
Historisch Arnhem in 3d.
We gaan nu anders te werk maar het doel blijft een digitale wandeling maken door historisch Arnhem. Het Gelders Archief is onze belangrijkste partner voor de ondersteuning bij het publiceren op internet van het door ons gebouwde materiaal. Via het Webvenster Arnhem 1935 maakt u een virtuele wandeling door de Koningstraat.
Amazon.com: 3d printer.
SUNLU Impresora 3D S8 con impresión de reanudación detección de filamentos, modelo de doble eje, doble Z, ultra fácil montaje kit de bricolaje impresora 3D DIY Kit 12.205 x 12.205 x 15.748 in cama de gran tamaño calentada SH-01B. 4.0 de 5 estrellas 44.
3D Visualisatiebureau Imagine 3D Nederland.
3D Visualisatie Product. 3D Animatie Technisch. 3D Visualisatie Bouwproduct. 3D Animatie Bouwtechniek. Technische 3D Illustraties. Visualisatiebureau Imagine 3D helpt je product succesvol te verkopen door middel van 3D Visualisatie en 3D Animatie. Wij brengen Unique Selling Points overtuigend in beeld.

Contacteer ons