Resultaten voor woning

Woning zoeken Woonbedrijf.
Actueel woningaanbod RE/MAX Vindt hier uw woning.
OMSCHRIJVING Parterre liefhebbers opgelet! In de gewilde wijk Valkenbos gelegen 3 kamer parterre woning welke geheel naar eigen wens te renoveren is. De woning voormalig winkel/slagerij beschikt over een goede afmeting en is gelegen op eigen grond. De woning dient gerenoveerd te worden maar geeft u tal van mogelijkheden.
Jongen 16 overleden door ontploffing in woning Barendrecht Binnenland Telegraaf.nl.
Jongen 16 overleden door ontploffing in woning Barendrecht. 2021 in BINNENLAND. Kopieer naar clipboard. Barendrecht De 16-jarige jongen die vrijdagmiddag door een ontploffing in een woning in Barendrecht zwaargewond raakte, is overleden. Het slachtoffer uit Heerjansdam liep ernstig hoofdletsel op en stierf later in een ziekenhuis aan zijn verwondingen.
Welkom SVNK.
Blijkt tijdens de voorlopige aanbieding van de woning alsnog dat uw inkomen en huishoudgrootte niet passen bij de huurprijs, dan bieden wij u de woning niet aan. Verdient u meer dan 44.655 prijspeil 2021 per jaar dan komt u helaas niet in aanmerking voor een sociale huurwoning in de regio.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 54 woningen bekijken.
Slaagkans, wat is het? Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar. De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief. U bent op dit moment niet ingelogd. U ziet daarom het complete woningaanbod. Dit houdt in dat u ook woningen ziet waar u niet voor in aanmerking komt. Als u nu inlogt dan ziet u alleen uw persoonlijk woningaanbod. Deze woningen passen bij uw inschrijfgegevens en woonwensen. Momenteel zijn er woningen verborgen. U kunt uw verborgen woningen hier per stuk aanpassen, of u kunt ze allemaal tegelijk weer zichtbaar maken met de onderstaande knop. U heeft op dit moment geen verborgen woningen. U kunt woningen verbergen door op de actieknop bij de advertentie op verberg" woning" te klikken.
Woningen vbt Verhuurmakelaars.
Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vbt Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurmakelaars van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen. Het woningbestand kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woonhuizen en appartementen gelegen in zowel grootstedelijke als groene en/of waterrijke omgevingen. Direct te huur.
Vorige woning staat te koop.
Programma's' en formulieren. Brochures en publicaties. Vorige woning staat te koop. Bent u verhuisd, maar hebt u uw vorige woning nog niet verkocht? Als u aan de voorwaarden voldoet, mag u ook deze woning tijdelijk als eigen woning opgeven. U hebt dan voor die woning recht op renteaftrek. De woning staat te koop. De woning staat leeg. De woning was in het jaar van verhuizing of in 1 van de 3 voorgaande jaren uw hoofdverblijf. Voldoet de woning aan de voorwaarden? Dan mag u ook voor de vorige woning de volgende kosten aftrekken.: eenmalige kosten voor afsluiten hypotheek. betaalde rente over hypotheek of lening. periodieke betalingen voor de rechten van erfpacht, opstal of beklemming. Hebt u een nieuwe eigen woning gekocht?
Een woning huren Rotsvast verhuur vastgoedbeheer.
De huurwoningen in ons aanbod zijn voor korte of voor lange termijn te huur. Deze huurwoningen zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Ons aanbod wisselt dagelijks, dus kijk vooral nog eens terug wanneer u niet direct uw ideale huurwoning vindt.
Woningaanbod Vesteda Huurwoningen in heel Nederland.
Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud. Mijn bewaarde favorieten. U heeft nog geen woningen toegevoegd om u in te schrijven. Log in bij Huren bij Vesteda om uw eerdere inschrijvingen te bekijken. Mijn bewaarde favorieten. Inloggen zonder inschrijving. Huurder van een Vesteda woning. Ik zoek een woning. Ik huur een woning. Ik zoek een woning. Huren in 5 stappen. Ik zoek een woning. Ik zoek een woning. Ik huur een woning. Ik huur een woning. Ik huur een woning. Belangen en klachten.
Home Geld Woning.
GELD WONING Persoonlijk financieel advies betrouwbaar advies voor nú en in de toekomst. Bereken hier eenvoudig uw maximale hypotheek. Als echt onafhankelijke hypotheek adviseurs beschikken wij over de hypotheekmogelijkheden van vrijwel alle in Nederland actieve geldverstrekkers. Geld Woning heeft inmiddels 16 vestigingen in Zuidoost Nederland.
Mohammadi is woedend: hij moest zijn woning uit voor een renovatie, maar de huur moest ie wél betalen Topverhalen Utrecht AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. P
Mohammadi is woedend: hij moest zijn woning uit voor een renovatie, maar de huur moest ie wél betalen. Tientallen boze bewoners van de Utrechtse wijk Kanaleneiland slepen woningcorporatie Portaal voor de rechter. Ze zijn het er niet mee eens dat ze huur moesten betalen voor hun woningen, terwijl die onbewoonbaar waren tijdens een ingrijpende renovatie.
Dode in woning Emmen gevonden RTV Drenthe.
Dode in woning Emmen gevonden. Lichaam gevonden in woning in Emmen Rechten: Persbureau Meter. In een woning aan de Varenkamp in Emmen is vanmiddag een dode gevonden. Dat bevestigt de politie. Het lichaam is gevonden tijdens het aanleggen van glasvezel.

Contacteer ons