Meer resultaten voor badkamermeubel massief hout

Maatwerk Custom Made badkamers De Eerste Kamer.
Vraag inspiratieboek aan Maatwerk. Onze meubelmakers maken de massief houten badkamermeubels precies op maat. Met onze maatwerk oplossingen creëren we luxe badkamers. We ontwerpen badkamermeubels die perfect passen in de beschikbare ruimte. Op het houten badkamermeubel kunt u vierkante wastafels plaatsen.
Badkamers Stylmar zorgt voor een totaaloplossing voor alle badkamers.
Alke badkamermeubelen quadro mineraalmarmer. b.
De onderkasten van 54cm diep met draaideuren of met lade en binnenlade bieden verrassend veel opbergcomfort. De massief houten lade-indeling in de binnenlades onder elke waskom maken het comfort compleet. Wastafels in mineraalmarmer zijn heel geliefd: zowel bij consument als ontwerper.
Site closed due to administrative reasons Site gesloten om administratieve redenen.
Landelijke design badkamermeubels Taps Baths.
De collectie is bovendien gemaakt uit massief hout. Het meubel is verkrijgbaar in elke kleur en kan zo perfect afgestemd worden aan de rest van de badkamer. U kan zelfs nog verder gaan met personaliseren. U heeft namelijk de keuze uit verschillende soorten van bladen, gaande van een massief eikenhouten blad tot een blad in Carrara marmer of in Belgische Blauwsteen. Als u al een specifieke steen heeft uitgekozen die u graag zou laten terugkomen in uw landelijk badkamermeubel dan wordt er een houten mal voorzien, zodat de steenkapper dit mooi kan afwerken.
Badkamer op maat laten maken.
Een badkamer op maat laten maken heeft zoveel meer dimensies dan een kant-en-klaar-meubel kopen. Uw eigen ideeën terugzien in uw interieur geeft u zoveel voldoening. Trendy houten badkamers. Steeds meer mensen gaan over op houten badkamermeubels op maat gemaakt door VDK Design. Zo creëert u een uniek interieur dat nergens anders te vinden is. Daarbij is een badkamer op maat een investering voor het leven, goed vakmanschap is namelijk waar wij voor leven. Een badkamermeubel moet niet alleen prachtig maar ook praktisch zijn. Daarnaast speelt de ergonomie van een meubel een grote rol. Een te hoog meubel is niet prettig en te laag is onhandig. Onze timmermannen hebben jaren ervaring en weten hoe zij uw gebruiksgemak kunnen optimaliseren. Wij hebben reeds vele houten badkamermeubels op maat gemaakt van duurzame houtsoorten zoals teak en eiken. Het is belangrijk dat u kiest voor massief hout, dit is zoveel mooier dan hout met een fineerlaag.
Houten Badkamermeubels Sanifun.
Sanifun badkamermeubel Sophia White 600-1. Sanifun badkamermeubel Sophia White 800-1. Sorteer Op: Populariteit. Collectie badkamermeubels van hout. De houten badkamermeubels uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in een natuurlijke hout kleur, maar u kunt ook kiezen voor een afwerking in een andere kleur.
Badkamer.
F and F Floor and Furniture Tijdloze badkamermeubelen van massief hout. Villeroy Boch stijlvolle badkamers. Riho Een gamma aan stoomdouches, whirlpools, douchebakken en extra platte douchebakken. Sleurs Degelijke, betaalbare en uitstekende kwalitatieve badkamermeubels. Villeroy Boch Stijlvolle badkamermeubels. Vika Kwalitatieve badmeubels op maat.
Saniclass-natural-wood-badmeubel-80cm-massief-hout-grey-wash meubels online BESLIST.be Collectie 2020.
Saniclass Natural Wood Badmeubel 60cm Grey Wash massief hout, Badmeubel Natural Wood 60 is compleet met: Onderbouwkast met 1 lade volledig Grey Wash massief hout Natuursteen wastafelblad type Black Spirit Spiegelkast met massief houten rand Bevestigingsmaterialen De onderbouwkast van het badkamermeubel bevat 1 lade.
Bladen van hoge kwaliteit voor je keuken of badkamermeubel Kvik.be.
Badkamerkasten 160 cm. Design en inrichting van de badkamer. Wat kost een nieuwe badkamer. Kasten voor de badkamer. Je badkamermeubel monteren. Verrassend lage prijzen. Droom jij van stijlvol Deens design in je badkamer? Bekijk hier de catalogus. Garderobekasten en schuifdeuren.
Keukens en meubelen Bio Home Duurzaam Ecologisch wonen.
Maatwerk keukens en meubelen. Bio Home maatwerk in massief hout. U kunt bij Bio Home terecht voor alle maatwerk: keukens, badkamermeubelen, dressings, bedden, tafels, stoelen. Bio Home ontwerpt en produceert keukens en meubelen op maat van de wensen van de klant en de beschikbare ruimte.
Badkamermeubelen in diverse materialen en constructies stabiel vochtbestendig houtverbinding.
De meeste badkamermeubels zijn uit houtachtig plaatmateriaal of kunststof vervaardigd. Massief hout wordt doorgaans niet als constructiemateriaal gebruikt aangezien de wisselende luchtvochtigheid in de badkamer ervoor zorgt dat het hout krimpt en uitzet. Wel kiest men soms hout voor de afwerking van een meubel: bijvoorbeeld voor sierranden of een deurframe. Het materiaal van een badkamermeubel moet nu eenmaal vocht en waterbestendig zijn.

Contacteer ons